Ajankohtaista

Uusi toimitusjohtaja

Haapavetisen maatalouskonevalmistaja Agronic Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.2.2018 alkaen insinööri Mauri Autio.

Maurin Aution ura Agronic Oy:ssä on jatkunut jo 20 vuotta. Työsuhde alkoi ammattikoulun harjoitteluista, jatkuen metallimiehenä. Työsuhde keskeytyi Maurin insinööriopintojen ajaksi, edeten sen jälkeen työnjohtajasta tuotantopäällikköön ja tehtaanjohtajaan.

Mauri jatkaa myös Agronic Oy:n tytäryhtiön elektroniikka- ja ohjelmistovalmistaja ProDevice Oy:n toimitusjohtajana.

Urpo Kuronen vetäytyy eläkkeelle toimitusjohtajan toimesta, mutta hän tulee osallistumaan tuotekehitykseen ja yrityksen strategiseen johtamiseen hallitustyöskentelyn kautta.

Agronic Oy on kansainvälisesti toimiva maatalouden kone- laite- ja palvelutoimittaja, jonka tärkeimpiä menestystekijöitä ovat asiakastarpeeseen perustuva ketterä tuotekehitys, asiakasläheinen jälkimarkkinointi, kehittyvän teknologian nopea ja tehokas soveltaminen sekä huippulaatua tekevä tehokas piensarjatuotanto.

Erkki Kivelä
Agronic Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Agronic 143S 4WD rehunjakovaunu leasingilla

Rehunjakovaunun voi hankkia myös edullisella leasing- rahoituksella ilman käsirahaa. Leasing- vuokrat ovat kokonaan verotuksessa vähennyskelpoisia.

Teemme myös vaihtokauppaa ja voimme ostaa vahtokoneesi, tilitämme tällöin koko summan tilillesi, vaihtokonetta ei tarvitse käyttää leasing- vuokrien maksuun.

Kysy lisää 0400 193 577 Jaakko Kivelä tai 08 454 9600

Esite

Agronic 143S 4WD 2016