Agronic Oy

logo ja kuvio

Perustettu:

Vuonna 1993.

 

Sijainti:

Tehtaamme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungissa.

 

Toiminta-ajatus:

Innovatiivisuus, pitkäjänteisyys ja asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen.

 

Tuotekehitys ja tuotanto:

Oma tuotekehitys ja tuotanto. Sijaintimme ansiosta tuotteet voidaan testata oikeissa olosuhteissa. ”Jos tuote toimii Suomessa, toimii se varmasti muuallakin”.

 

Markkinointi:

Kotimaassa markkinoinnista on alusta saakka vastannut Agrimarket ketju. Yhteistyö on ollut hedelmällistä molemmin puolin ja mahdollistanut yrityksemme hallitun kasvun. 

 

Vienti:

Laatu:

Ympäristöpolitiikka:

Osuus tuotannosta on n 50 %. Suoria sekä välillisiä vientimaita yhteensä yli 20.

Toiminnan laadusta kertovat mm. ISO 9001 laatujärjestelmä sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

Päätavoitteena on oman toiminnan kehittäminen sekä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tyytyväisyyden takaaminen. Agronic Oy:n johtoryhmä sitoutuu ympäristöjärjestelmään luomalla tälle edellytykset ja resurssit kaikissa toiminta- ja valmistusvaiheissa. Laatupäällikkö vastaa siitä, että johtoryhmällä on tarvittava materiaali ympäristöjärjestelmän säännöllisiä katselmuksia varten. Henkilöstö on velvollinen noudattamaan yleisesti hyväksyttyjä toimintatapoja hyvän ympäristönsuojelullisen toiminnan ylläpitämiseksi ja toteuttamiseksi. Agronic Oy:lla tietoisuutta ympäristövaikutuksista ja sitoutumista ympäristöasioihin pyritään lisäämään mm: koulutuksella ja avoimella tiedottamisella. Toiminnassaan Agronic Oy sitoutuu seuraamaan ja noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia ja määräyksiä sekä jatkuvasti parantamaan toimintaansa ehkäisten ja minimoiden ympäristö haittoja.

 

Asiakassuhteemme ja kiinnostuksemme Sinuun ei lopu uuden tuotteen ostotapahtumaan, vaan palvelemme Sinua mielellämme kaikissa tuotteeseen liittyvissä asioissa!

ISO9001 numerollaISO14001 numerolla