Huolto ja varaosat

Käyttäjäkoulutus

Yhdistelmäpaalainten ja huippuvarusteltujen lietevaunujen hintaan kuuluu henkilökohtainen käyttäjäkoulutus. Parin, kolmen tunnin koulutus on käytännönläheinen ja koneella mennään pellolle asti.

Henkilökohtainen koulutus auttaa sinua hyödyntämään koneen täyden kapasiteetin välittömästi.

Varaosat

Kun hankit Agronic-tuotteen, voit olla varma varaosa- ja huoltopalveluista. Päävaraosavarasto on tehtaallamme Haapavedellä. Lisäksi yleisimmät kulutusosat saat  Hankkija -varaosapisteistä.

Aikaa vieviä ja kalliita tilauksia ulkomailta ei tarvita, vaan osat saat hyllystämme samana päivänä oli sitten viikonloppu tai vaikka juhannus. Puh. 044 401 7890

Agronic- huolto on yllättävän lähellä.

Tehtaalla on oma korjaamo sekä asianmukaisesti varustetut huoltoautot. Lisäksi Hankkija -sopimushuoltajat ovat saaneet Agronic-tuotekoulutuksen. Vauriotilanteessa huolto on nopeasti paikalla. Valtuutettu Agronic -tehdashuolto on Haapajärven Aholankylässä.

Yhteystiedot: Agronic -huolto Heikki Korpi, puh. 040 584 9331, Aholantie 671 85820 OKSAVA www.heikkikorpi.fi

Päivystys 24/7 sesonkiaikana

Sesonkiaikana, toukokuun alusta syyskuun loppuun, kaikkina päivinä vuorokauden ympäri, apua löytyy välittömästi.

Tehtaan päivystyspuhelimesta voi kysyä neuvoa pulmatilanteissa, sopia varaosien noudosta tai lähettämisestä sekä tilata huoltomiehen.

Asiantuntemus

Koska nykyajan koneet ovat pitkälle automatisoituja, mahdollisessa ongelmatilanteessa välitön huoltoavun saaminen on tärkeää. Yleensä tällä vältytään lisävaurioilta ja seisokeilta.

Koskipa asia sitten käytännön neuvoja tai käyttövinkkejä, koneen kehittäneellä ja valmistaneella Agronicilla on asiasta viimeisin tieto -kaikki vain puhelinsoiton päässä.

Takuu

Agronic tuotteilla on 12 tai 24 kk takuu, myös urakoinnisssa. Yhdistelmäpaalaimien kammion telojen laakeritakuu on 5 vuotta tai 50.000 paalia.